Για αγορές άνω των 49 € ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 66 55 000
0

Η Nike λανσάρει το νέο Tiempo Legend VIII!

02/12/2019
από sportgallery.gr

Η Nike λανσάρει το νέο Tiempo Legend VIII με νέα καινοτόμα τεχνολογία Anti-Clog ώστε να είναι έτοιμο για τους ανταγωνιστικούς χώρους το χειμώνα.

Πρόσφατα είδαμε την δεύτερη κατηγορία Αγγλίας να χρησιμοποιεί την Anti-Clog τεχνολογία. Τώρα όμως ήρθε και η σειρά της μεγάλης κατηγορίας να χρησιμοποιήσει την Anti-Clog τεχνολογία με την βοήθεια του Tiempo Legend VIII.

 

Το Tiempo Legend VIII συνδυάζει τη θρυλική επαφή που προσφέρει το δέρμα καγκουρό κορυφαίας ποιότητας με το διχτυωτό υλικό Quad-Fit που αγκαλιάζει το πόδι στο μπροστινό μέρος και τη γλώσσα Flyknit που τυλίγεται γύρω από το πέλμα για αίσθηση στήριξης κάτω από την καμάρα.

 
Τα νέα χειμερινά χρώματα της συλλογής Tiempo αγκαλιάζουνε το πίσω μέρος με λευκό χρώμα ενώ παράλληλα το μπροστινό μέρος είναι τυλιγμένο σε μαύρο χρωματισμό με κίτρινες φωσφοριζέ λεπτομέρειες.

Οι βιδωτές μεταλλικές τάπες εξασφαλίζουν αξιόπιστη πρόσφυση πολλών κατευθύνσεων σε γήπεδα με μαλακές επιφάνειες, ενώ το σύστημα Anti-Clog στην επιφάνεια της σόλας αποτρέπει τη συσσώρευση της λάσπης.