Ποιοι είμαστε

Η SWB είναι δημιούργημα του Ηλία Αρμόδωρου, παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή & καταξιωμένου επιχειρηματία εμπορίας ειδών ποδοσφαίρου, με παρουσία στο χώρο πάνω από 20 χρόνια. Η Sport Gallery αποτελεί τον εμπορικό βραχίονα της λιανικής πώλησης αθλητικών ειδών, με δραστηριότητα μέσω δικτύου φυσικού σημείου πώλησης στο Νέο Ηράκλειο, αλλά και με ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης, το οποίο και λειτουργεί από το Μάρτιο του 2014.

 Η εταιρεία αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη των μεγαλύτερων παγκοσμίως αθλητικών σημάτων  όπως Nike, Adidas, Reebok, Puma, Asics, Champion, Arena, Quiksilver,  Salomon, που δραστηριοποιούνται και στην Ελλάδα.

 Πλέον των συνεργασιών με τις παραπάνω αθλητικές εταιρείες, η Sport Gallery εισάγει αποκλειστικά και διαθέτει στην Ελληνική αγορά τη συλλογή της MITRE, Αγγλικής εταιρείας με ιστορία πάνω από 200 χρόνια και εξειδίκευση στα ποδοσφαιρικά είδη.

 Στη διοίκηση της εταιρείας ανήκει και μια ομάδα νέων στελεχών (Κώστας Χονδροκούκης και Γιώργος Αρμόδωρος), που έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο των μεταπτυχιακών σπουδών τους, αναλύοντας τα δεδομένα της Ελληνικής αγοράς & προσβλέποντας στη δυναμική που διαμορφώνει το ηλεκτρονικό εμπόριο, δημιούργησαν, σχεδίασαν και υλοποίησαν το SportGallery.gr.

 Tο SG, συνδυάζοντας τη συσσωρευμένη εμπειρία ετών στο χώρο του αθλητικού εμπορίου και ενισχύοντας την με αποτελεσματικά εργαλεία επικοινωνίας και προώθησης,  στοχεύει να ικανοποιήσει τις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού πελάτη και να μετατρέψει μια ηλεκτρονική συναλλαγή σε απόλυτη καταναλωτική εμπειρία.

Αριθμός ΓΕΜΗ: 128952401000

Sport Gallery Ε.Π.Ε

 
 
Φόρτωση ...
Επιστροφή στην κορυφή